Gotta love Barcelona!

Barcelona

On siinä oma hohtonsa. Tennarit jalkaan ja töppöstä toisen eteen; kuntoilu & sight seeing & having fun – kaikki yhdellä kertaa.

 

Kaupungin ranta-alue on ihan keskustan kyljessä kiinni. Ihan must go!

 

Barcelonassa – kuten suurkaupungeissa yleensä – riittää valtavasti nähtävää, koettavaa ja aistittavaa. Menimme taannoin täällä kihloihin kevätkukkien aikaan ja se reissu lienee maailman kaunein, ihan kaikin tavoin!

Sittemmin Barcelona sytyttää hieman eri tavalla. Edelleenkin parasta A-luokan matkaseuraa on rakas aviomieheni, olimme täällä sitten töiden tai huvittelun vuoksi. Onneksi kävely ja baarista toiseen hyppely kuuluvat molempien erityismielenkiinnon kohteisiin (kuten eläinlääkäripuolella tavataan kiinnostusasiat ilmaista), joten turhaa kränää ei tule haluamisten kohtaamisesta.

Rannalla on helppo kadottaa ajantaju. Suositeltavaa aivotoiminnan nollausta väsyneelle mielelle!