Pariisin ruusut

Työreissuilla parasta on, jos on onnistunut järjestämään aikaa myös kiireettömille kävelyille ja paikallisten nähtävyyksien katselulle. Pariisissahan toki täytyy käydä katsomassa Eifel-tornia, edes etäältä, jos ei jaksa tornin ympäryksen tungosta.

Nämä upeat ruusut löytyivät pienestä puistosta matkalta hotellilta kohti keskustaa. En saanut niistä tarpeekseni!

Pariisin ruusuja

Pariisin ruusuja

Pariisin ruusuja

Harmi, ettei puistossa ollut paikkaa, johon istahtaa hörppäisemään jotain ja ihastelemaan ruusujen uniikkeja yksityiskohtia – se olisi kruunannut tuon kauneuden.

Ehdimme kyllä istuskella 15 km:n kävelylenkkimme aikana jos jossakin kahvilassa viinilasin äärellä vilkasta kaupunkia katsellen. Pariisi on kiva. Ei kuitenkaan niin kiva kuin vaikka Amsterdam tai Kööpenhamina, joissa on iloisempi ja dynaamisempi vire. Ja enemmän ja parempaa vegaaniruokaa =)