Mitä meillä useimmiten syödään aamuevääksi?

Yksi vakioaamiaisistamme on joko tuorepuuro erinäisillä siemenillä ja marjoilla/hedelmillä höystettynä, tai täysjyväleipä chilihummuksella ja avokadolla. Tänään tein molemmat! Ei tule heti nälkä ja jaksaa treenatakin mainiosti.

Yön yli -tuorepuuro on superhelppo toteuttaa ja aamu alkaa jouhevasti, kun ei tarvitse ryhtyä keksimään, mitä nappaisi naamariin.

Sekoita kauramaitoon chiansiemeniä ja kaurahiutaleita, ja laitan ne yöksi jääkaappiin tekeytymään. Aamulla soossaan banaanin ja sekoitan puuron joukkoon; siinä on valmiina perusosa aamiaispuurolle, jonka pinnalle lisään, mitä kulloinkin sattuu kaapissa olemaan. Pellavansiemenrouhetta, paleogranolaa, pinjansiemeniä, hampunsiemeniä- tai rouhetta, lesitiiniä, mustikoita, puolukoita, vattuja tai muita marjoja, kiiviä, granaattiomenansiemeniä – you name it!

Kotimainen Baba-hummus chilillä yhdistettynä pehmeään avokadoon paahdetun leivän päällä saa päivän lähtemään nautinnollisesti käyntiin.

 

yön yli -puuroa ja hummusleipiä