Palaveri maalaismaisemissa Jyväskylän kupeessa

Perttulan tila Leppävedellä. Miksi en ollut tajunnut sitä aiemmin – uniikki, rauhaisa palaveripaikka ja ihan omien kotikulmien lähellä? Olin ajanut lukemattomia kertoja tilan ohi noteeraamatta sitä mitenkään, ja vasta googleteltuani kokoustiloja Jyvässeudulta, se sattui silmiini. Kerrassaan hienot kotisivut, joiden kuviin ja sisältöön oli panostettu. Wau.

Nappasin oitis luurin ja soitin kysyäkseni, löytyisikö meille kokoustilaa vielä samalle viikolle. Iloinen ääni toivotti meidät tervetulleiksi ja oli yhtä innostunut saamaan meidät vieraiksi kuin minä olin tuosta varsin erilaisesta palaveerausmiljööstä.

Päivä oli onnistunut kaikin tavoin. Tänne palaaamme uudestaan ja voin lämpimästi suositella kaikille, jotka haluavat jotain muuta kuin tylsää neukkaria ja kälyistä automaattikahvia.

Kotitekoinen tomaattikeitto lisukkeineen ja raikkaat marjasmoothiet peittosivat peruspalaveripullat mennen tullen. Historiallisella tilalla käyskentely lounaan jälkeen raikasti ajatuksia ja avasi aisteja, ja auttoi keskittymään iltapäivän agendaan.

Lue lisää: perttulantila.fi

Aidolle, hyväntuuliselle palvelulle täydet pisteet!