Kaupungin paras burgeri

Jyväskylän ytimessä, Asemakadun yläpäässä, saa niin hillittömän koukuttavaa hampurilaista, että se tulee jopa uniin asti Ruis-seitan-burger stydillä majoneesilla ja bataattiraneilla jää makuhermoihin.

Huomasin yllätyksekseni, että kasvisruokavalion myötä suurin osa kaiken sortin mieliteoista on jäänyt pois. En nappaa kaupan kassalla pätkistä tai sukulakua, eikä iltapäivisin ole järkyttävä väsymys siinä kohtaa, kun pitäisi olla töissä tehokkaimmillaan. Tämä ruisburgeri kuitenkin tekee sen kuuluisan poikkeuksen sääntöön. Törkeän hyvää! Lämmin suositus – ja siis tätä mutustella puhtaalla omallatunnolla; annos on täysin vegaani.

Ai niin, ravintola on Beans&more.

Seitanburger-heaven
Ravintola on koiraystävällinen, joten toimistokoira-Jihon lounasajan hoitovuorojen kanssa ei tarvitse säätää, sillä neidin voi ottaa safkalle mukaan.

 

Alakerrassa on ihana ruokapuoti. Hinnoittelu on ollut maltillista, joten täältä tarttuu helposti monenlaista mukaan.