Ihan parhaat rasvat saivat nyt eläinkokeettoman kosmetiikan merkin

EkoPharman kasvorasvat ja ihoöljyt esitteli minulle taannoin kynsimuotoilija Johanna työskennellessään Studio Chillissä Jyväskylässä, kun tuskailin käyttämieni Biothermin rasvojen kalleutta. Eläinkokeitakin taisivat hyödyntää. EkoPharmat olivat kotimaisia ja järkevän hintaisia, joten ajattelin kokeilla. Eläinkokeettomuus ja luonnonmukaisuus painoivat vaakakupissa tätäkin enemmän. Sille tielle jäin ja opettelin myös käyttämään öisin ihoöljyä, joka antaa tasaisen kosteutuksen ja ihanan hehkun kasvoille.

Nyt spottasin Animalian facesta julkaisun, jonk mukaan EkoPharmoja valmistava Naviter Oy on hyväksytty eläinkokeettoman kosmetiikan listalle! Siitä osoituksena se on saanut kansainvälisesti arvostetun Leaping Bunny -merkin. Niin superia!

Lisäinfoa Animalian sivuilla >

EPP-tyrnioljy2-300x200
Tyrniöljy on suorastaan luksusta. Kuva: Naviter