Aika kiva Bryssel

Brysseliin ei tulisi välttämättä matkattua for fun, vaikka se onkin osoittautunut yllättävän mukavaksi kaupungiksi. Kansainvälisten eläinsuojeluasioiden tiimoilta olen pyörähtänyt siellä pari kertaa, ja itse asiassa odotan jo seuraavaa reissua. Vanhakaupunki on kaunis ja mielenkiintoinen, uudet osat puolestaan sykkivät dynaamisesti ja EU-politiikka tuo oman, ainutlaatuisen vivahteensa fiilikseen – that’s what I like.

Grand Place -aukio on iltapimeällä upea näky

Suorat lennot Brysseliin ovat sikahintaisia. Lufthansalla ja SASilla pääsee yhden pompun kautta edullisesti ja kohtuuajassa perille. Tykkäsin etenkin viimeviikkoisesta SASin lennosta via Tukholma, sillä jatkolennot lähtivät viereisiltä porteilta eikä meidän tarvinnut juosta pitkin terminaalia, kuten aiemmin Münchenissä ja Frankissa. Ja onhan ruotsalaisissa aina Sitä Jotain 😉

Bryssel oli sateinen ja harmaa. Kuva Novotel-hotellin huoneesta. Todella näppärä ja siisti bisnesihmisten suosiossa oleva hotelli loistosijainnilla vanhassa kaupungissa keskusrautatieaseman vieressä.

Hotel Novotel Brussels Off Grand Place kotisivut >