Aika täydellinen Amadores

Kanarian Playa de Amadoresiin palasi mielellään. Siellä on kaikkea mitä Suomen talveen kyllästynyt ihminen tarvitsee: aurinkoa, kiireettömyyttä ja sielua helliviä maisemia. Kun lentomatkan ja natisevan bussikyydin jälkeen istahdat hotellin aulassa nojatuoliin, kirjaat itsesi sisään eteesi tarjoiltua cavaa siemaillen, loman aloitus on 10+.

IMG_7029

IMG_7113

Ylimmän kerroksen uima-allastasanteelta näkyy kivasti alemman osan uima-allas, jossa voisi pulikoida ikuisuuden merelle katsellen.

IMG_7031

IMG_7032

Hotellihuoneen parvekkeen näköaloja

IMG_7034 IMG_7059

IMG_7065

Jos kaipaa hulabaloota, voi ottaa muutaman euron hintaisen taksin ja hurauttaa vieressä olevaan Puerto Ricoon. Parasta Puerto Ricossa tosin on, että sieltä pääsee nopeasti pois; ei ole ehkä se unelmieni lomakohde. Testasimme siellä pari intialaista: Taj Palacen, jossa palak paneer ja riisi olivat epätavallisen öljyisiä, mutta serviisi oli erinomainen & jonkun kauppakeskuksen yhteydessä olleen intialaisen, jonka dipit oli värjätty kammottavilla väriaineilla, mutta jonka palvelu väritöntä. Ei hirveästi aplodeja kummallekaan.

IMG_7069

Amadoresin rannalla puolestaan ihan kelvollista intialaista kasvisruokaa saa Steak Housesta, jota vetää hilpeä chileläinen, ruotsia innokkaasti puhuva kaveri. Talon viininä Faustinot, joissa hinta-laatu -suhde paikallaan.

IMG_7071 IMG_7079

Amadores on täydellinen. Gloria Palace Royalin palvelu ei voi moittia, ja miljöö on omaan setupiini kaikilta osin sopiva. Ja koska nettiyhteydet pelaavat hyvin, näissä maisemissa töiden teko on paljon kivempaa kuin kotipuolessa 😀

IMG_7084 IMG_7100 IMG_7160 IMG_7182

…ja sitten oli tosi kiva palata +26 asteesta Suomen hipiää hellivään -26:een. Thomas Cookin koneet ovat miellyttäviä ja palvelu pääasiallisesti hyvää. Pre-orderilla on kätevä tilata koti- ja koiravahtien tuliaiset paluumatkalle niin, että ne odottavat istuinpenkillä, kun nouset koneeseen.

Tämä matka, samoin kuin huhtikuun reissummekin, tehtiin Tjäreborgin kautta. Matkatoimiston paletti toimii todella hyvin alusta loppuun ja on älyttömän helppo & vaivaton tapa matkustaa.