Annual sales meeting @Perugia

Massa Martanaan ja ATT:n tehtaalle on suorastaan ihana mennä. Uinuvan pikkukylän kupeessa, oliviipuiden ympäröimänä, on yksi Euroopan edistyksellisimpien olosuhdetestausratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Vuosittain meitä kokoontuu sinne myyntikokoukseen ihmisiä ympäri maailman.

16061111-mf5

Päivät ovat pitkiä ja asiaa on paljon. Illalla ehtii pyörähtää nopeasti hotellilla vaihtamassa vaatteet, kun juttu jatkuu illanvietossa. Tällä reissulla vierailimme mm. ekologisella, arvostetulla Antonellin viinitilalla.

16061111-mf1

Tyylikkäiden viinien valmistuksen lisäksi tarha kasvattaa free range -possuja, jotka saavat vipeltää laakson metsissä ja elää lajityypillistä elämää.

16061111-mf2
Antonelli San Marco on kuulunut viininviljelijäsuvulle jo vuodesta 1881 lähtien.
16061111-mf
Wine tasting
16061111-mf3
Perugian laaksot ovat äärimmäisen kauniita kaikkina vuorokauden aikoina.

Luostarin rauhaa

Suurta luksusta on varastaa kokouspäivästä hetki itselleen ja tehdä töitä vanhan luostarin rauhassa täydellisessä hiljaisuudessa. Luostari on siis tätä nykyä tehtaanomistajien omistama hotelli, Residenza San Pietro Sopra Le Acque Hotell. Tarina kertoo, että tehtaanjohtajan isoisä oli aikoinaan orpokodissa kyseisessä luostarissa, ja kasvettuaan aikuiseksi ja saatuaan liiketoimintansa rullaamaan Milanossa, hän palasi juurilleen ja osti vanhan rakennuksen kunnostaakseen sen perheelleen kodiksi, ja sittemmin hotelliksi. Tehdas rakennettiin viereiselle tontille.

San Pietro -hotellissa järjestetään paljon perhejuhlia, ja etenkin häiden viettoon sen romanttinen miljöö kauniine huoneineen on täydellinen. Hotelli on mm. saanut Wedding Awards -palkinnon vuonna 2015.

Kiitos paksujen seinien tjtn, nettiyhteyden kanssa on ajoittain haasteita, mutta muilta osin maailman tehokkainta työntekoa! Ja näissä maisemissa:

16061111-mf6
Massa Martana, Perugia, Umbria