Suomen parhaat hotellit, TOP 5 by Trivago

Arctic Light Hotelin sijoittuminen listan keulaan meni niin nappiin! Luonnehdinta arktisesta helmestä kuvaa rovaniemeläishotellia täydellisesti. Yksityiskohdat on hiottu huippuunsa ja intohimo näkyy jokaisessa elementissä palvelukokemuksesta huonevarusteluun ja ah, uniikkiin aamiaiseen, josta ei flavonoideja puutu. Muistelen yhä viimesyksyistä yöpymistämme Arctic Lightissa lämmöllä.

1609-img_9292
Arctic Light Hotelin koiraystävällinen huone. Tilli-tollerille maistui uni ❤

3. sijan saanutta helsinkiläishotelli Fabiania en ole testannut ja kakkoseksi tulleessa Lilla Robertissa olen pyörähtänyt ainoastaan siemailemassa pari lasia laatu-Rieslingiä. Tykästyin tarjoilijan alas asiakkaan tasolle -tyylisestä palvelusta, siinä oli tyyliä. Sisustus sen sijaan oli omaan mieltymykseen jotenkin… sieluton? Ei… kekkosmainen..? Ei… Art Deco. Sitä.

161229-f
Lilla Robertsin respa

Hotelli Haven oli odotetusti listalla (sijoitus 4), onhan se ihan käsittämättömän upea. Jos voittaisin lotossa, pestaisin sisustuksen tehneet laittamaan meidän huvilan samaan kuosiin. Palvelu tosin ei yllä esim. Arctic Lightin tasolle.

Jyväskyläläisenä tunsin kotiseutuylpeyttä nähdessäni Boutiquehotelli Yöpuun vitossijalla. Lovely! Todella ihastuttava kaikilta osin. Sen yhteydessä olevalle ravintola Pöllöwaarille en tosin edelleenkään lämpene. Petyn siellä keskinkertaisuuteen joka kerta ja aina mietin, etten uudestaan tule, kunnes taas löydän itseni sieltä syystä X (työ). Söimme männäviikolla siellä joululounaan, joka sai aikaan väsähtäneen huokauksen. Isäntä tosin kehui alkkaripöydän kympin arvoiseksi – itse en mäti-sika-jne tyyppisestä setistä saa kuin inhoreakrion – mutta sienisalaatti oli parempaa kuin itsetehty. Pääruokakalan melkein käärin paperiin kotiin tuomisiksi koirille, mutta sille olisi todnäk käynyt samoin kuin takavuosina El Toron purkkapihvinjämälle, joka unohtui pariksi päiväksi döfäämään Lanceliin… Vuittonia en välittänyt saada kalatiskin tuoksuiseksi.

Joka tapauksessa, isosti onnea kaikille listasijan saaneille! Well done!

Trivagon TOP 5 -lista >