Bangkokin yöt

Nopea listaus messureissun hotelleista Bangkokissa!

16126-img_5720

S31: World Luxury Hotel Awardsin 2014 ja 2015 voittanut S31 valikoitui meille Bangkokissa ahkerasti töiden vuoksi reissaavan sukulaismiehen suosituksesta. Palvelu hotellissa oli moitteetonta, sijainti ihan jees (itse asiassa hyvin mielenkiintoinen…) ja SPA todellakin luksusta. Siihen se hyvä sitten jäikin, ja vaihdoimme hotellia aika pian. Aamiaisella kasvissyöjälle löytyi ainoastaan tomaatti-kurkku-kroisantti -vaihtoehto, ilmastointi huoneessa oli joko on tai off (vilustuin heti ensimmäisenä yönä, jee) ja netti ei toiminut lainkaan & työnteosta ei tullut mitään.

16000-img_5647-1
Kaupunkinäkymä S1-hotellin huoneesta

Pelasimme varman päälle ja siirryimme Lebuaan. Lebua on ❤ Jos joskus ottaisin tatuoinnin, se olisi ko. hotellin logo – ei siksi, että olen rakastunut hotelliin, vaan koska logon muotokieli on uniikki! Se on simppelisti kaunis. Hotelli sijaitsee Chao Phraya -joen lähellä, ja varauksen yhteydessä kannattaakin ottaa huone jokinäkymin.

16000-img_5710
Parvekenäkymiä Lebuasta

Aamiainen tarjoillaan Cafe Mozussa, altaan äärellä, ja on huomattavan kansainvälinen ja monipuolinen, yksi parhaita koskaan nauttimiani. Sky Barissa kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa huikeita näköaloja yli Bangkokin. Juomat ovat melkoisen kalliita. Fine diningia löytyy niin ikään ylimmistä kerroksista, kasvisruokavaihtoehtoja löytyy kivasti, jopa kokonainen menu. Miljöö on tyrmäävä, ja se näkyy hinnoissa. Palvelu on aavistuksen ylitsevuotavaa. Hehkutinko jo maisemia?

16000-img_5722
Lebuassa kuvatun Hangover 3- elokuvan hengessä voi siemailla Hangovertinin hengästyttävän hienoja maisemia ihaillen

Ostoksia ajatellen päädyimme viimeiseksi yöksi tuttuun Siam@Siam-hotelliin MBK-tavaratalon kupeeseen. Hotelli on todella uniikki, huoneet älyttömän tyylikkäät ja lounge iso plussa. Siinä mielessä suosittelemisen arvoinen, upea mesta. Palvelu vaan ei valitettavasti vastaa hotellin muuta tasoa ja alakerran ravintola on ihan farssi. Sijainti täysi 10.

16000-img_5835
Aamiainen Siam@Siam-hotellissa